class help online essaywriterusa

Doe wat u echt graag wilt

video downloader cumlouder

en u zult elke dag in uw leven ervaren

zonder het gevoel “echt aan het werk” te zijn !

– Yvonne –

Acquisitie voor ondernemers

Dank dat u een bezoek aan mijn website brengt.

Mijn naam is Yvonne Hilberdink. Ik woon in Westkapelle samen met mijn man en 2 kinderen. Na 29 jaar werken in het bankwezen ben ik op 1 april 2016 mijn eigen bedrijf begonnen. Acquisitie voor ondernemers.

In die periode dat ik bij de bank werkte, heb ik mensen geholpen aan de balie of via de telefoon. Deze werkzaamheden heb ik altijd met veel passie gedaan. Ik kreeg hier wederzijds voldoening en energie van, waarbij ook het vertrouwen in mijzelf groeide.

Door alle werkdruk binnen het bedrijf merkte ik dat voor acquisitie steeds minder tijd vrij gemaakt werd. Misschien omdat acquisitie toch een vak apart is, maar hier ligt wel mijn ding. Ik heb hier nu als ZZP-er mijn werk van gemaakt en ik vul met veel plezier uw agenda, of die van uw clientèle. Ik weet zeker dat u veel prettiger werkt met een goed gevulde en goed georganiseerde agenda. En dat bovendien uw klant op de hoogte is van de actuele stand van zaken. Dat is toch het mooiste wat er is?

Mensen in mijn omgeving hebben aangegeven dat zij mij zien als een toegewijd, klantgericht, belangstellend en gedisciplineerd persoon.

Mocht u nog vragen hebben, wees dan zo vrij om ze te stellen! Ik zal ze graag beantwoorden.
Hartelijke groet

Interesse in een samenwerking?